Поделиться с друзьями:

Міконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї

Дорога церква,

4 червня, у суботу, в Києві відбудеться спільна міжконфесійна хода на захист прав дітей і сім’ї за ініціативи Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій.

Наши пастори запрошують приєднатися усіх батьків, а особливо тих, чиї діти будут в цей час у таборі :).

Мета акції – привернути увагу до проблем захисту прав дітей, утвердити в суспільстві принципи любові й поваги, виступити на захист сім’ї як союзу чоловіка і жінки, що відповідає Божому задуму та природі людини.

Збір учасників розпочнеться о 10:00 на Софіївській площі, звідки об 11:00 єдина колона сімей із дітьми на чолі з главами Церков і релігійних організацій відправиться до Європейської площі – по вулиці Володимирській, проспекту Б.Хмельницького, по Хрещатику. Перехожі матимуть можливість за власним бажанням приєднатися до акції та поспілкуватися з віруючими сім’ями.

По завершенню ходи, на Європейській площі о 12:00 відбудуться урочисті звернення членів Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій, а також концертні виступи дитячих колективів і сімей, виставка дитячої творчості.

Акція носитиме мирний характер, без політичної символіки та гасел, без будь-якої агресії та нетерпимості.

Запрошуємо усіх людей доброї волі, всією родиною та з дітьми, долучитися до організації та участі в цих заходах до Всеукраїнського дня захисту прав дітей і сім’ї!

 

Контакти Оргкомітету: Петро Мальчук, тел.: 098-500-6026, kanclerkzd@ukr.net

Поделиться с друзьями: