Поделиться с друзьями:

Молитвенное вече 16 марта

Дорогая церковь, 
наш пастор Александр Скрипак сегодня присутствовал на заседании руководителей всех протестантских конфессий, накотором было принято решение провести очередное молитвенное Вече в связи со сложившейся ситуацией в Украине. Они обратились ко всему народу с просьбой молиться за мир, единство, целостность и суверенитет Украины.

Приходите 16 марта (воскресенье) на Майдан. Начало в 16:00.

Обращение Совета евангельских протестантских церквей Украины читайте ниже:

ЗАКЛИК РАДИ ЄВАНГЕЛЬСЬКИХ ПРОТЕСТАНТСЬКИХ ЦЕРКОВ УКРАЇНИ ПРО ДУХОВНІ ІНІЦІАТИВИ ЩОДО КРИТИЧНОЇ СИТУАЦІЇ, ЩО СКЛАЛАСЯ В УКРАЇНІ

14.03.2014
Глави євангельських протестантських Церков України, усвідомлюючи свою відповідальність перед Богом та перед нинішнім і прийдешнім поколіннями, засуджуючи військову агресію з боку Російської Федерації, закликаємо весь народ України, незалежно від віросповідання та ставлення до релігії, посилити молитви до Бога про відновлення миру та припинення провокацій, братовбивства та ескалації конфлікту у Криму та інших регіонах України.

Ми закликаємо весь народ України взяти участь у заступницькій молитві в неділю, 16 березня 2014 року, просимо провести в церквах та на центральних площах по всіх містах, селищах та селах нашої держави Молитовні Віче за мир, єдність, цілісність та суверенітет України. Пам’ятаймо про слова Господа зі Священного Писання: «І впокоряться люди Мої, що над ними кличеться Ім’я Моє, і помоляться, і будуть шукати Ім’я Мого, і повернуть зо злих своїх доріг, то Я вислухаю з небес, і прощу їхній гріх, та й вилікую їхній Край!» (Біблія, 2-а Хронік 7:14)

Віруючі українських Церков вже багато місяців звершують щоденні молитви та постяться перед Богом про мирне розв’язання нинішнього протистояння, яке у більшій мірі обумовлено поширенням провокаційних матеріалів, а часто відвертої неправди про події в Україні та реального стану міжцерковних, міжетнічних та міждержавних відносин в українському суспільстві. Тому, сьогодні закликаємо до взаємного прощення та примирення, покаяння перед Богом та один одним, а також до поширення в особистих розмовах та всіма можливими способами послання любові, закликаючи до порозуміння та сприяючи доброму майбутньому України.

Звертаємось до Української влади з проханням долучитись до цієї ініціативи, звернувшись до Бога про мудрість та керівництво у звершенні державного управління в цей особливо важкий час для Української держави.
Нехай Господь береже Україну та дасть нашим серцям Його мир!

 

Поделиться с друзьями: